Tietosuoja

Tietosuojaseloste 10.11.2020

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

{ContactInformation}

Rekisteriä hoitava taho

VS Venekauppa Oy
Rosendal läntinen 2

info@vsvenekauppa.fi
2488379-2

Rekisterin nimi

VS Venekauppa Oy asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on yrityksen ja yritysasiakkaan välisen asiakassuhteen hoito ja ylläpito, asiakasyhteydenpito ja markkinointi. Rekisterin tietoja käytetään yrityksen omaan suoramarkkinointiin, ellei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.

Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja sekä sijaintitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. Henkilötietoja käsitellään myös uutiskirjeen lähettämisen, tapahtumiin sekä muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.

Käsittelyä suoritetaan yhteydenottajan ja asiakkaan osalta rekisterinpitäjän oikeutetun edun toteutumisen takaamiseksi.

Mikäli rekisteröity ei toimita pyydettyjä tietoja siltä osin kuin tiedot liittyvät yhteydenottolomakkeen täyttämiseen, rekisterinpitäjä ei voi ottaa vastaan rekisteröidyn yhteydenottolomaketta eikä sitoutua yhteydenottolomaketta koskevaan rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn väliseen sopimukseen.

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen rekisteröityneen tekemän yhteydenottolomakkeen ja siihen liittyvän toimenpiteen mahdollistamiseksi. Säilytysaika riippuu kerätyn tiedon säilytysajan tarpeesta, mm. laskutustiedot tulee kirjanpitolain mukaan säilyttää kuusi vuotta. Yhteydenottolomakkeen tietoja säilytämme ainoastaan asiakkaan suostumuksesta.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja tietosisältö

Rekisteri sisältää henkilötietoja yrityksen yritysasiakkaista

Rekisteröidyn itsensä syöttämät lomaketiedot saattavat sisältää mm. seuraavia tietoja: sähköposti, puhelinnumero, osoite.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteydenottajan ilmoittamat tiedot, asiakastietojärjestelmän ja laskutuksen tietokanta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti luovuteta organisaation ulkopuolelle muutoin paitsi, että kirjanpidon järjestämiseksi tarpeellisia henkilötietoja luovutetaan JR Marine Service Oy:n käyttämälle tilitoimistolle.

Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa asiakkaan ja JR Marine Service Oy:n välisen sopimuksen, asiakkaan ja JR Marine Service Oy:n välisen asiakassuhteen tai voimassaolevan lainsäädännön perusteella, mm. viranomaisille.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina. Fyysinen pääsy tietoihin on estetty kulunvalvonnan, sekä muiden turvatoimien avulla. Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet, sekä monivaiheisen tunnistautumisen. Luvattomalta pääsyltä estetään myös mm. Palomuurien ja teknisen suojautumisen avulla. Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt tekniset henkilöt. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käsitellä ja ylläpitää rekisterin tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus muun muassa:

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle taholle (ks. kohta Rekisteriä hoitava taho).

Rekisteriä hoitava taho oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan tahoon tiedon korjaamiseksi (ks.kohta Rekisteriä hoitava taho).

Niiltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Tehdä valitus henkilötiedon käsittelystä valvontaviranomaiselle.

Evästeet

Käyttäjällä on mahdollisuus kieltäytyä evästeiden käytöstä estämällä ne oman selaimensa asetuksista. Viittaamme tällä käytännöllä Euroopan komission lehdistötiedoitteeseen yksinkertaisimpiin sääntöihin evästeiden käytöstä.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 30.05.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Veneverkkokauppa.net

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hinnat

Tuotteet toimitetaan tilaushetkellä voimassa olleella hinnalla. Jos tuotteen hinnassa on inhimillisestä virheestä tai muusta syystä aiheutunut virhe, Veneverkkokauppa pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta ilmoitetulla hinnalla. Tapauksessa, jossa asiakas on tilannut virheellisellä hinnalla ilmoitetun tuotteen, ottaa Veneverkkokaupan asiakaspalvelu aina yhteyttä asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi. 

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail Oyj, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj:n (Paytrail Oyj, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt VS Venekauppa Oy yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

VS Venekauppa Oy
Rosendal läntinen 2

info@vsvenekauppa.fi
2488379-2

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty. Veneverkkokauppa pidättää oikeuden vaihtaa toimitustapaa jos tuotteen toimitus ei onnistu asiakkaan valitsemalla toimitustavalla esimerkiksi painorajoitusten vuoksi. Asiakaspalvelu on yhteydessä asiakkaaseen jos toimitustapa vaihdetaan.

Toimitusaika

Tilaukset lähetetään pääsääntöisesti 3 päivän sisällä (poislukien viikonloput ja pyhäpäivät). Jos tilausta ei voida varastotilanteesta tai muusta syystä johtuen toimittaa luvatussa ajassa, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilanteen selvittämiseksi.

Emme vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Veneverkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta joka vaikuttaa Veneverkkokaupan toimintaa vaikeuttavasti tai estävästi.

Palautusehdot

Tilauksen peruuttaminen ja tavaran palauttaminen

Yritysasiakkaiden ja Veneverkkokaupa:n välisessä kaupassa sovelletaan Suomen kauppalakia. Yritysasiakkailla ei ole palautusoikeutta.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä, alkuperäisessä kunnossa, pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen ja pakkauksen on oltava myynti kelpoinen.
Palautuksesta on sovittava aina etukäteen asiakaspalvelun kanssa (info@veneverkkokuappa.net). Asiakas vastaa palautuksesta koituvista kustannuksista. Palautus on tapahduttava aina jakopakettina joko Matkahuollon tai Postin kautta Veneverkkokaupan osoitteeseen.

Perämoottoreiden ja Torqeedon palautuksissa pidätämme käsittelukulun (jokainen tilattu kone tarkastetaan, testataan ja pakataan uudelleen ennen lähetystä)
Koneiden sähköosilla (puolat, anturit, johdot) sekä potkureilla ei ole palautusoikeutta paketin avaamisen jälkeen. Vain avaamattomat paketit hyvitetään.

Tilauksen voi peruttaa veloituksetta jos tilattuja tuotteita ei ole viellä annettu kuljetusyhtiön toimitettavaksi

Palautukset

Tuotteiden palautuksissa palautamme saamamme suoritukset, vähennettynä alkuperäiset toimituskustannukset, kun olemme vastaanottaneet palaututetut tuotteet ja tarkastaneet niiden kunnon.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua palutusilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viipymättä mutta viimeistään (7) seitsämän päivän kuluessa kirjallisesti asiakaspalveluun info@veneverkkokauppa.fi. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Tuotteiden takuut

Kaikissa verkkokaupassa myydyissä tuotteissa on normaali valmistajan myöntämä takuu. Varaosissa 6kk (takuu ei kata virheellistä käyttöä tai asennusta), veneet 5 vuotta, polttomoottorit 2 vuotta tehdastakuu + 3 vuotta jos täyttää takuu ehdot (takuuehdot vaatii vuosittaisen huollon valtuutetussa huoltopisteessä uudesta saakka), sähkömoottorit 2 vuotta. Jos tuotteessa ilmenee takuuaikana vikaa tulee se toimittaa lähimpään huoltopisteeseen (ei koske varaosia). Viallisissa osissa tulee olla yhteydessä Veneverkkokaupan asiakaspalveluun info@veneverkkokauppa.fi.

Edellä olevat takuuajat koskevat vain yksityiskäyttöä. Yrityksille on lyhyemmät takuuajat, niistä lisätietoa saa asiakaspalvelusta.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit